Başkan Vekilimiz Asım SOLAK’tan Kırsal Mahallelere Ziyaret

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Asım SOLAK ilçemize bağlı Çakırdoğan ve Dereiçi mahallelerimize ziyaret gerçekleştirerek, Başkale Belediyesi tarafından mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Vekilimiz Asım Solak, İlk olarak Çakırdoğan Mahallemizde bu yıl mahalle içinde ve okul taziye önünde yapılan parke taşı çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Şehmus Ertaş ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Vekili Asım SOLAK, mahalle içinde parke taşı yapılan yolları gezdi.

Mahalle muhtarı Şehmus Ertaş ve vatandaşlarla sohbet eden SOLAK, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Mahalle muhtarı Ertaş, Başkan Vekili SOLAK’a Çakırdoğan mahallesinde Başkale Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Dereiçi mahallesine geçen Başkan Vekilimiz, Mahallesi’nde bulunan ve 'kesin korunacak hassas alan' olan travertenleri gezdi. Yol yapım çalışmaları başta olmak üzere yapılacak çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.

• Başkan Vekilimiz Asım SOLAK’tan Kırsal Mahallelere Ziyaret