Başkale Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Desteği

Başkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçemizde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin yararlanabileceği Sürekli Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Eğitim merkezine gelen öğrencilere, uzman öğretmenler tarafından üniversiteye hazırlık eğitimi veriliyor.

Yükseköğretim Kurumlarına Geçiş Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilerin kayıtlı olduğu Eğitim Merkezinde, uzman öğretmen tarafından haftanın 7 günü ücretsiz kurslar verilirken, eğitim merkezine kayıtlı öğrencilere hazırlık kitapları da dağıtılıyor.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım SOLAK, Sürekli Eğitim Merkezi ve müzik atölyesini ziyaret ederek, belediye tarafından alınan yardımcı kaynak kitaplarını öğrencilere verdi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Vekilimiz Asım SOLAK, öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Vekilimiz Asım SOLAK, üniversite sınavlarına hazırlık için belediye ve kaymakamlık olarak tüm imkânlarının seferber edileceğini belirterek, öğrencilere başarılar diledi.

Eğitim merkezine gelen öğrenciler ise, kendilerine böyle bir imkan sağlayan yetkililere teşekkür etti.

• Başkale Belediyesi’nden Öğrencilere Eğitim Desteği