Başkale’de Ana Caddeler Yenilendi

Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe merkezindeki tüm ana caddelerde kaldırımlar yapılarak sıcak asfalt çalışması ile yenilendi.

Göreve gediği günden bu yana Van’ın gelişimi için büyük çaba sarf eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Asım SOLAK, bu bağlamda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Ana caddelerinin tümünde kaldırımların baştan sona yapılan ilçenin Şehit Kerim Aydın, Cumhuriyet, Mahmut Ertuş, Kadir Saruhan ve İskender Ertuş caddelerinde sıcak asfalt ve çalışması başlatıldı.

Çalışmaların başlamasıyla birlikte Başkan Vekilimiz, ilgili birim müdürleri ile birlikte caddelerde inceleme yaptı.

Başkale’nin bu çalışma ile daha modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Vekilimiz SOLAK, “İlçemizin güzelleşmesi adına ilçemizdeki tüm ana caddelerde yenileme çalışması başlatmıştık. Bu kapsamda sağlı sollu tüm kaldırımları yeniden inşa ettik. Malumunuz caddelerimiz büyük oranda tahrip olmuştu. Kırık, çukur ve çirkin görüntü vardı. Bu alanlar düzeltildi. Caddelerimizde sıcak asfalt yapım işine başladık ve baştan sona Yapıldı. İlçemizde elektrik alt yapısı da tamamen yer altına alındı. Kaldırımlarda dekoratif ışıklandırma da yapacağız. İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.

Çalışmaların yapıldığı caddeleri tek tek gezen SOLAK, vatandaşlarla sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

• Başkale’de Ana Caddeler Yenilendi